Opis izdelka

Dobrodošli v naši trgovini

Naj uživajo čudes narave skupaj!

▲ OPIS IZDELKA

Funkcija: Odstranitev in namestitev os gred in ohišje.

Material: Aluminij / Nerjaveče Jeklo

Velikost: 115 * 17.5 mm

Neto teža: 689.5 g

Bruto teža: 700 g

Palin specifikacije: 6805 (25X37X7) Palin 6806 (30X42X7) Palin pritisnite-v BB R92 / T86 R30 (BB30, da BB24 converter) PF30, bbright, bb386, itd.PF30 posebne bottom bracket) je mogoče uporabiti za odstranitev in namestitev bb86, bb30, bb91, bb92, PF30 in drugih press-fit dnu oklepajih.To lahko odstranite skoraj vse navadne votlih navojni bottom bracket ležaji in bb86, bb30, bb91, bb30 do 24, bb92. Namestitev in odstranitev izometrični press-fit gredi

▲ FUNKCIJE IZDELKA

Primerna za različne pritisnite-v BB bottom bracket specifikacije.Namestitev in odstranitev tako dolgo, kot je ta skupina izpolnjuje vse potrebe (pritisnite-v skledo set je prepovedana).Problem, ker je sila orodje je na ležaja, aluminija rokav lahko povzroči poškodbe ležaja, da pridejo iz prvega in aluminija rokav je še vedno grize na okvir

PRIKAZ IZDELKA

◆ O naše proizvodne linije

State-of-the-art", proizvodne tehnologije in state-of-the-art proizvodnja opreme lahko zadovoljili vse vaše potrebe na prostem, športne opreme

◆ O našem skladišču

Veliko prostora za shranjevanje, ustrezne opreme, čeden načrtovanje, lahko jamstvo kakovosti in količine.

NAKUPOVALNI VODNIK

1.Navedite specialrequests(barve,embalaže,itd.)V opombe, ko bo plačilo.Če imate kakršno koli proment ali želite kupiti več...najprej obrnite na nas .

2.Če želite kupiti več differenct postavke v istem času in jih je potrebno plačati ponavljajoče se stroške prevozov,smo se lahko spremeni cena za vas.

3.Prosimo, preverite informacije za dostavo pred popolno plačilo:ime in priimek,naslov, zipcode,telefon numbe, retc

DOSTAVA PODROBNOSTI

NAČIN PLAČILA

STORITVE

▲ Vrnitev : Če obstajajo težave s kakovostjo ,prosimo, ponujajo podrobne informacije, da nam v roku 7 dni po prejemu pošiljke,bomo potrdili problem in potem ponudba, ki izpolnjuje soultion za vas.Vse vrne element, ki mora biti v originalni embalaži in prosimo, da ponudbo številko za sledenje.

▲ Povratne informacije : vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno!Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Cenimo 5-star pozitivne povratne informacije, To je dobro za naš dolgoročen posel.Bomo tudi pošiljanje enako povratne informacije za vas.

  • Vrsta: Večfunkcijska Orodja


SKU: w10728

Podobni izdelki

Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Podpora 24/7

zgoraj Storitev

Moneyback

Vrnitev Exchange

Darila

Nagrade