Opis izdelka

modname=ckeditor

Nova posodobljena različica vibrator uporablja 2.5 kvadratnih MM multi-sklop čiste bakrene žice vibrator za nadaljnje povečanje delovnih pasovno širino in natezno trdnost!

Skupna dolžina K3EDF oscilator je 11,5 metrov.Na 40-metrskem pasu je past, da je tudi naravno resonančno.20-metrski band seveda resonates na pol valovne dolžine in 10-metrski band seveda resonates z valovno dolžino (z pridobili).Radiacijskih učinkovitost vibrator je ne najdemo v multi-enota Yagi višji dobiček.Delovni pasovno širino, ki je naravni infra-rdeče antena v svetu nepremagljiv razvrstitev ŠT:1. Edina pomanjkljivost je, da balun izgube, ki je večja od običajnih 1:1 4:1. Barron.Samo K8DX rešuje problem, ki ujemanje izguba je skoraj nedestruktivne ujemanje, ki prinaša višje sevanje učinkovitost.To je tudi najvišja raven visoka impedanca naravne resonance plus lossless ujemanje.

V K3EDF je tri-band end-fed anteno.Prednost je, da ima zelo široko operacijski pasovne širine v primerjavi z drugimi vrstami antene (glejte meri SWR graf).Od tal več kot 1 meter, je lahko običajno ponavlja na pogostost potrebujemo za delo.na.In višina spremembe ne vplivajo na resonanco točke zelo veliko, tako da v bistvu ga lahko uporablja brez obrezovanje, ki je zelo primerna za anteno za začetnike.Pomanjkljivost je, da je ujemanje način je, da uporabite visoko razmerje konverzije balun.Toplotne izgube se zaradi relativno velike, da se razmerje obrne razmerje in gostota magnetnega in zgornjo mejo magnetnega pretoka delovne frekvence.Torej, ta antena je zelo primerno za začetnike (ni primerna za dolgotrajno neprekinjeno začetek). primerna za interval za prenos in sprejem), amaterski bend SDR sprejem.Ni problem v sprejem oddaj, in je tudi primeren za radijskih in televizijskih postaj.Po meri magnetno tesnilo, ki se trenutno uporablja zmanjšuje izgubo na najnižjo mejo, in dejanski test je varno prenaša z 100W SSB za 30 minut! (Normalno test balun samo traja 10 minut, da se nenehno oddajajo običajno temperaturo in je usposobljen), vsi smo opravili super-moči, nasilja test!

Glavni parametri: 7MHZ 14MHZ 28MHZ tri-band, standing wave manj kot 1,5, prenese moč 100WPEP, balun vstavljanja izgubo približno 1,5 DB.Z antena, dolžina približno za 11,5 metrov, je idealen za prostor,-omejene HAM aplikacije.

K3EDF je dodatek k strešne antene, ki jih ni mogoče nastaviti na strehi.Res smo opisali antena test kazalnikov in nikoli udarec, zato naj vsi vedo, kaj storiti!

Erekcija metoda: horizontalno, diagonalno potegnil, navpično (glejte antena erekcijo diagram).

Posebej naročiti podaljšali M-sedež, ni več skrbi, M-sedež je prekratko, M moški glavi, ni priviti in zapečatena z tesnilnih mas, in vse vijake skozi luknje so bile zaprte s tesnilnih mas, zagotoviti brez vode, novega materiala, nepremočljiva polje življenja Več.

Po meri Velikih Magnetni Obroč(Zmanjšati izgube)plusPCBFixed Balun

Erekcija skica:

Merjeni parametri:SKU: w11673

Podobni izdelki

Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Podpora 24/7

zgoraj Storitev

Moneyback

Vrnitev Exchange

Darila

Nagrade