Opis izdelka

Mastfuyi FY856 Digitalni Anemometer

a.

Praktično zasnovo.Vitek videz, da jih lahko nosite s črtasto non-slip mehke gume na stisk roke, to je priročen in udoben za uporabo.

b.Visoka občutljivost krilnega senzor.Zaradi visoko zmogljiv senzor , izdelek ima široko merilno območje, do 40m/s.To se pogosto uporablja v različnih panogah, ki potrebujejo za merjenje vetra, kot so vetrne meritev, ventilator, predelovalnih dejavnostih, klimatske naprave, itd.

c.

Različne veter merske enote stikalo.Različnih regij in različnih panogah, imajo različne navade za enote veter intenzivnosti.Ta izdelek je zasnovan pet veter enota za merjenje načinov (m/s, km/h, ft/min, vozlov, mph).Na primer, pri merjenju na morju, hitrost vetra, lahko izberete možnost, da ukrepa v vozlov, in pri merjenju dnevne hitrosti vetra, lahko izberete možnost, da izmeriti v m/s.Svobodno izbirajo glede na svoje navade, ki močno olajša uporabo ljudi po vsem svetu.

d.

Beaufort veter ravni .Ta izdelek bo samodejno izračuna Beaufort veter ravni, ki temeljijo na trenutni veter intenzivnost in prikaže ustrezne ravni na zaslonu v realnem času, ki vam pomaga, da očitno odločbo o trenutni veter intenzivnosti.

e.

Meritev Temperature .Ta izdelek je opremljen tudi s senzorjem temperature, ki omogoča merjenje temperature v različnih merskih okoljih.Pomoč uporabnikom, ki imajo boljše sodba na trenutne vremenske razmere.In je tudi primeren za dnevno sobo merjenja temperature.

f.Ekstremne vrednosti meritev.Hitrost vetra meritev običajno spremeni v skladu z različnih zornih kotov ali stališča.to je težko določiti razpon nihanja.Ta izdelek ima izjemno vrednost merilne funkcije.Če želite vedeti, čas maksimalno ali minimalno hitrost vetra v določenem časovnem obdobju ali kraj maksimalno ali minimalno hitrost vetra v sobi, lahko izberete možnost, da vnesete MAX, AVG MIN način , izdelek, ki bo zajelo izjemno vrednost za referenco. (Nasvet: zadnji izdelek je opremljen s stojalom luknjo, ki se lahko uporablja na stojalo.)

g.Podatki zamrzne .V procesu uporabe proizvoda, včasih pa utegne biti potrebno za beleženje izmerjenih vrednosti, vendar je hitrost vetra se spremeni s spremembo položaja merjenja, celo rahlo gibanje.S to funkcijo, smo morali samo s pritiskom na "HOLD" tipko, izmerjena vrednost pa bo zamrznjena na zaslonu ne glede na to, kako se položaj spremeni, je primerno, da zapis podatkov.

h.High-definition osvetljen zaslon .Lahko vklopite osvetlitev ozadja, ko je svetloba slaba, in izklopite osvetlitev ozadja, ko je svetlobe je svetla, da prihranite energijo.

sem.Samodejni izklop vklop in izklop .Če izdelek uporabljate, smo pogosto pozabimo, da jo izklopite, zaradi izčrpanosti moči.Na ta izdelek, smo izdelali 10-minutni ne-delovanje avtomatski izklop funkcija za zmanjšanje nepotrebnih odpadkov moči.In če boste potrebovali, da jo uporabljajo za dolgo časa, lahko izklopite to funkcijo.

j.Svetilko .Tam je LED-lučka na zadnji strani izdelka.Lahko se uporablja za razsvetljavo v primeru izrednih razmer ali ko svetloba ni potrebna.

Merljivi hitrost vetra enota m/s, km/h, ft/min, vozlov, mph merjenje hitrosti Vetra (m/s) Obseg: 0.8-40.0 m/s, Natančnost: ±(5%*Branje+0.5) merjenje hitrosti Vetra (km/h) Obseg: 1.4-144.0 km/h Natančnost: ±(5%*Branje+0.5) hitrost Vetra meritev (ft/min) Obseg: 78-7874ft/min Natančnost: ±(5%*Branje+5) Hitrost vetra meritev (vozlov) Obseg: 0.8-77.7 vozlov Natančnost: ±(5%*Branje+0.5) hitrost Vetra meritev (mph) Obseg: 0.9-90.0 mph Natančnost: ±(5%*Branje+0.5) Temperaturno merilno območje -10℃ - 60.0℃ (14.0℉ - 140.0℉) meritev Temperature natančnost ±(2%*Branje+2℃ ali 4℉) Temperaturno stikalo aparata ℃ / ℉ Samodejno Zaustavitev 1 0 minut nedejavnosti Nizko Ikona baterije Manj kot 6V Zaslon Osvetlitev ozadja LCD Moč "9V" baterije(Niso vključene) Certifikati CE / ROHS / FCC

1 * Anemometer

1 * Uporabniški Priročnik

1 * Krpo vrečko

1 * Kraft polje

a.

Krilnega mora biti usklajen s smer vetra pri merjenju, sicer meritve se bodo netočni.

b.Ko veter temperatura je preveč hladno in nižja od 10℃(50℉), je "hladen veter" prijavite se bo pojavil na zaslonu.

c.

Prosimo, da ne bi instrumenta v bližini nobene magnetov ali predmetov z močno magnetno lastnosti, ki bodo vplivale na natančnost senzorja.

d.

Ko je baterija skoraj znak se prikaže na zaslonu, baterijo zamenjajte v čas, da bi se izognili, ki vplivajo na točnost meritve.

e.

Ne nameščajte ali uporabljajte tega izdelka na visoke temperature, visoka vlažnost, vnetljive, explosiveand močno elektromagnetno okolje.

a.

Mastfuyi izdelkov zagotavlja DVO-LETNO GARANCIJO .V tem obdobju, če obstaja nekaj težav s izdelka, prosimo, obrnite na nas v času, bomo zamenjajte ga za vas brezplačno.

b.Mastfuyi izdelki zagotavljajo ŽIVLJENJSKO svetovalne STORITVE .Ni važno, kako dolgo po nakupu naših izdelkov, če imate kakršna koli vprašanja o izdelkih ali nekaj težav pri uporabi postopek, prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja.Ponujamo vam najbolj strokovno tehničnega odgovorov, vam omogočajo uporabo izdelka brezskrbno.

c.

Mastfuyi proizvodov, ki obljubljajo, da LADJA V roku TREH DNI glede na način dostave uporabnik izbere, in zagotoviti pravo številko za sledenje.In če imate še vedno dvome o naših izdelkih po oddaji naročila, lahko nudimo HITRO VRAČILO STORITEV . --Morda cena ni najnižja, vendar so naši izdelki in storitve morajo biti najbolj PROFESIONALNO .Upamo, da Mastfuyi merilni instrument, ki lahko pomaga bolje dojemajo svet okoli vas in vam omogočajo, da prosto letenje v elektronskem svetu. -- Ob istem času, smo se globoko zavedamo, da imamo še vedno veliko pomanjkljivosti, in samo uporabniki lahko bi nas bolje.Prosimo, da SLEDITE NAŠI spletni TRGOVINI , naj si vsak izmed Mastfuyi izdelkov postala most za komunikacijo z vami, in napredku skupaj v tem hitro razvijajočem se svetu, hvala.

 • Številka Modela: FY856
 • Zaslon: Backlight LCD
 • Majhna ikona baterije: Manj kot 6.2 V
 • Hitrost vetra obseg (km/h): 1.4-144.0 km/h
 • Hitrost vetra natančnost (vozlov): ±(5%*Branje+0.5)
 • Poreklo: CN(Izvora)
 • Hitrost vetra obseg (mph): 0.9-90.0 mph
 • Hitrost vetra natančnost (m/s),: ±(5%*Branje+0.5)
 • MAX / MIN / AVG merjenje: Da,
 • Samodejna zaustavitev: 10 minutah nedejavnosti
 • Certificiranje: NOBEN
 • Hitrost vetra natančnost (km/h): ±(5%*Branje+0.5)
 • Hitrost vetra obseg (vozlov): 0.8-77.7 vozlov
 • Veter temperatura natančnost merjenja: ±(2%*Branje+2℃ ali 4℉)
 • Hitrost vetra natančnost (mph): ±(5%*Branje+0.5)
 • Hitrost vetra razpon (m/s),: 0.8-40.0 m/s
 • Temperaturno stikalo aparata: ℃ / ℉
 • Hitrost vetra natančnost (ft/min): ±(5%*Branje+5)
 • Hitrost vetra merska enota: M/s, Km/h, ft/min, Vozlov, mph
 • Temperaturno Merilno Območje: -10℃ - 60.0℃ (14.0℉ - 140.0℉)
 • Vrsta: Anemometer
 • Fiksna vrednost: Da,
 • Hitrost vetra obseg (ft/min): 78-7874ft/min
 • Blagovna Znamka: Mastfuyi


SKU: w31
Lucca Angelino
2021-01-11
5/5
All ok item arrived

Podobni izdelki

Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Podpora 24/7

zgoraj Storitev

Moneyback

Vrnitev Exchange

Darila

Nagrade