Opis izdelka

Opis:

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!

1.Tuya Smart ZigBee Temperature in Vlažnosti Tipalo:A Tuya ZigBee Brezžična Prehod Središče je treba, da delo z temperatura in vlažnost zraka senzor,kot tudi različne ZigBee pametne izdelke, ki se je izkazala za most in nadzora center za smart homes in ima nenadomestljivo vlogo za vse ZigBee izdelkov in spozna celotno inteligentno povezovanje vaše hiše.Preprosto dodajte senzor v ZigBee hub po dodajanju hub v Smart Life/Tuya App.

2.V realnem času zaznavanje temperature in vlažnosti spremembe in real-time poročilo za vaše pametne telefone z Smart Življenje Tuya App podpira.Pogled na zgodovino zapis v Aplikacijo za pametne kontrole za vašo hišo temperatura in vlažnost.Monitor je vaša hiša temperaturah in vlažnosti, ne glede na to, kje ste.

3.Nove tehnologije ZigBee z nizko porabo energije mikroprocesor za dolgo pripravljenosti.Izdelani z nizko napetost spremljanje opomnik funkcijo v App za realnem času napajanja za vaš senzor.Baterija napaja z dolgo življenjsko dobo baterije.

4.Nove dodane s temperaturno kompenzacijo tehnika, s smart scene povezava na vašo klimatsko napravo in vlažilnik,ki ponujajo svojo hišo z najbolj udobno temperaturo in vlažnost, da uživajo naše pametne življenje.

5.Pogosto se uporabljajo v različnih krajih in enostavno držijo na steno z nalepko za enostavna montaža,lahka in kompaktna.Enostavno nastavite in konfigurirate tako, da vaš Pametni Življenje App za priročno nadzor

Specifikacije:

Ime izdelka: Temperatura in vlažnost zraka senzor

Vrsta baterije:CR2032

Temperatura zaznavanja območje:-10℃ ~ +55°C

Vlažnost obseg zaznavanja: 0%~95%RH

Temperatura odkrivanje natančnost:±0.5℃

Vlažnost odkrivanje natančnost: ±3%

Brezžični protokol:ZigBee

Velikost izdelka:37*za 11,6 mm

Paket Je Vključeno:

Senzor*1

Uporabniški priročnik*1

Ponastavite pin*1

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: centechia
  • Članice Zbora: Ready-to-Go
  • Združljivost: Vsi Združljivi
  • Fotoaparat Opremljen: No
  • Številka Modela: Temperatura in vlažnost zraka senzor


SKU: w471

Podobni izdelki

Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Podpora 24/7

zgoraj Storitev

Moneyback

Vrnitev Exchange

Darila

Nagrade