Opis izdelka

2 In1 Krmilnik Polnilnik Dock LED Dual USB-C Polnjenje Stojalo Postaje priključne Postaje Za PS5 /PS4 /NS/Serije X Krmilnik Polnjenja Base > > >>>Element Podrobnosti

Opis: 1. Ta krmilnik polnilnik, ki je združljiva z napravami za Serije X S/za PS 5/za NS Krmilnik/za PS4 in Stadioni krmilniki.S priloženim USB kabel za polnjenje, lahko enostavno polnjenje krmilnik iz različnih virov.Ti vključujejo konzole, Računalniki, mobilni napajalniki ali steno napajalniki. (Razen stenski adapter.)

2. Polnilnik zagotavlja hiter in enostaven način, da napolnite vaš krmilnik.To približno traja.Polnjenje en krmilnik za 2,5 ure, in dveh krmilnikov se lahko popolnoma napolnjena hkrati roku 3 ur. (Čas polnjenja z oskrbo z električno energijo.)

3. Vgrajeno smart polnjenje protokol zagotavlja, da je vaš krmilnik nikoli ne bodo previsoke, s tem škodovali bateriji življenje.

4. Obstajata dve LED indikatorjev na sprednji strani pomola, ki se uporabljajo za prikaz polnjenja status upravljavca.Rdeča lučka označuje, da je vaš krmilnik polni, lučka bo obarvala zeleno, ko je polna.

5. Posebno razširitveni način lahko zagotovite, da regulator ne bo popraskal, če se dajo na razširitveno postajo.Dock uporabe izmenljive USB-C kartico, ki je lahko priključena na krmilnik.Lahko tudi uporabite stojalo postavite slušalko, da vaše namizje lepo in grdo, za dolgo časa.

Specifikacija:

Material: ABS

Barva: bela

Polnjenje metoda: magnetni polnjenje

Čas polnjenja: približno 2,5~3h

Nazivna vhodna napetost: 5V DC

Prenos učinkovitost: ≥80%

Nazivni vhodni tok: 2A

Ocenjeno polnjenje napetost: 5V DC

Nazivni izhodni tok: 600 ma

Največjo pripravljenost poraba energije: ≤0,4 W

Primerno za: za Serije X|S/za PS 5/za NS Krmilnik/za PS4

Seznam Vsebine:

Krmilnik Polnilnik*1

Kabel Za Polnjenje,*1

typ-c adapter*3pcs

cabrio adapter*3pcs >>>>Element, ki Kažejo

  • Združljiv Znamko/Model: NOBEN
  • Blagovna Znamka: Rondaful
  • Številka Modela: Krmilnik Polnilnik Trajne
  • S USB: No
  • Poreklo: CN(Izvora)


SKU: w644

Podobni izdelki

Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Podpora 24/7

zgoraj Storitev

Moneyback

Vrnitev Exchange

Darila

Nagrade