Opis izdelka

Brezplačna Dostava Neewer 14 x 63 cm/35 x 160 cm Satja Mrežo Softbox z Bowens Gori Speedring za Speedlite Studio Flash Monolight,Portret in Fotografija Izdelka

Opis

NEEWER Softboxes so fotografske opreme.Ni je mogoče uporabljati samo, spada v prilogi studio luči.Soft light tank v studio luči, svetlobe, ki ga oddaja mehkejši, fotografiranje za odstranjevanje madežev in sence na sliki.Soft light box je narejena iz odsevna tkanina, mehko krpo, žični, ki je sestavljen iz vrat.

Soft light box struktura je raznolika, splošno mehko svetlobo škatle kvadratov, kot pečat pušča vedro - oblikovane Na koncu.Drugo octagonal, dežnik, vrsto stolpca, palice, in drugih objektov.

Funkcije

Uporabnost modela izpostavi mehko svetlobo, za fotografske luči, mehke svetlobe polje panj polje, maska, obrobe, vključno z panj namestite polov.

Značilno je, da je mehka svetloba iz panja polja, opisana kot ima panj - kot mehka sijajna različica vrzel, Plošče so meje okoli panja, mehko in gladko različico panj, opisane z namestitvijo Poljaki, oddaljenih, določene v mehko svetlobo škatle ; iz panja - kot vrzel, kvadratni luknje ; vse površine satja ploščo je opisan kot črno.

Ker je Ta pripomoček uporablja mehko svetlobo z košnica - oblikovan Pregledno Odprtino pokrova, in fiksno montažo v zunanjo plast mehke svetlobe polje, lahko bi svetlobni žarki skozi sloj bele mehke svetlobe po prahu kritje, ponovno panj - kot takrat, ko vrzel omogoča fotografiranje razsvetljavo ustvariti vzporedno vir svetlobe, foto photo Express je strukturirano delo.

Slike:

Vsebina Paketa:

1 x 35 cm x 160 cm Panj Softbox Z Mrežo

1 x Notranji difuzor

1 x Zunanji difuzor

1 x Nastavek Speedring

1 x vrečka

  • Paket: Da,
  • Številka Modela: 10069689
  • Blagovna Znamka: neewer


SKU: w815

Podobni izdelki

Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Podpora 24/7

zgoraj Storitev

Moneyback

Vrnitev Exchange

Darila

Nagrade